Особливості сучасних новобудов

У сучасних багатоповерхівок (новобудов) є дві основні проблеми. Перша— слабке шумопоглинання або взагалі його відсутність. Друга — природна усадка будинків, через яку стає проблематично використовувати стандартні методи обробки. Шпалери тут рвуться, штукатурка і фарба тріскаються. Але і жити без ремонту кілька років зовсім не варіант. Розповімо, як можна вирішити проблеми сучасних новобудов за допомогою спеціальної обробки. Це текстильна штукатурка. Подивіться каталог рідких шпалер: впевнені, вам сподобаються ці візуальні ефекти і оригінальні переходи кольорів. Так ось, ви можете використовувати таку обробку відразу після здачі будинку. І вона благополучно прослужить вам 8-10 років без ремонту. Відмінне рішення, згодні?

Як рідкі шпалери допоможуть поліпшити шумопоглинання?

Технологія того, як клеїти рідкі шпалери, відрізняється від процесу монтажу рулонних покриттів і нагадує, скоріше, шпаклівку. Матеріал створює на стіні щільне, еластичне, але при цьому дихаюче покриття. За рахунок своєї волокнистої структури воно поглинає шум. Тим самим ви зможете практично повністю прибрати “відбитий” шум, який поширюється по стінах всередині приміщення (відлуння).

Чому рідкі шпалери не тріскаються?

Тріщини на стінах в новобудові виникають в результаті природної усадки матеріалів. Вони не несуть загрози для несучих конструкцій, але виглядають не естетично і псують обробку. Фахівці рекомендують зміцнювати стіни фіброволокном, однак це занадто дороге рішення. До речі, тріщини найсильніше видно саме на оштукатурених і забарвлених стінах, тому без обробки їх залишати не можна. Рідкі шпалери тут підходять ідеально:

  • це покриття еластичне і залишається таким навіть після нанесення і висихання;
  • в складі декоративної штукатурки — текстильні волокна, які просто не можуть потріскатися;
  • ви вирішуєте ще й проблему з шумопоглинанням.

Тепер ви знаєте: якщо планується ремонт в новобудові, варто купити шпалери в інтернет-магазині Біопласт. Тим самим ви захистите себе і від галасливих сусідів, і від незапланованого ремонту через рік після в'їзду в нове житло. Вибирайте по-справжньому якісну обробку, і вона не розчарує.