Дизайн готельного бізнесу

Створення ефекту «унікальності» за допомогою текстильної штукатурки Bioplast у дизайні вашого готелю справді може справити незабутнє враження на ваших відвідувачів.

Текстильна штукатурка, також відома як тканинне покриття для стін, вона є унікальним і розкішним способом додати текстуру та стиль інтер’єру вашого готелю. Щоб досягти цього, виконайте такі дії:

1. Вибір текстильної штукатурки Bioplast

Естетична цінність якої полягає в тому, що вона здатна створити на поверхні безшовне, схоже з тканинним покриттям. Має нульову статичність (не притягають пил) і не вигорає.

Також не вимагає ретельної підготовки поверхні, формує додатково звуко- і теплоізоляційний шар на стінах.

Bioplast відомий своїми екологічними властивостями, що робить його чудовим вибором для проектування екологічно чистих готелів.

2. Концепція дизайну

Розробіть концепцію дизайну інтер'єру вашого готелю. Визначте, де ви хочете нанести текстильну штукатурку Bioplast. Його зазвичай використовують у приймальні, коридорах і навіть кімнатах для гостей, щоб створити відчуття розкоші та унікальності.

3. Виберіть текстильний матеріал

Це можуть бути штучний шофк або целюлозне волокно. Зверніть увагу на колір, декоративні елементи та на текстуру.

4. Виберіть стиль дизайну вашого готелю

Цього року дизайнери рекомендують уникати крайнощів комбінувати стилі та частіше вибирати золоту середину. Наприклад:

  • Soft мінімалізм

В 2023 році саме вигляд мінімалізму стане більш м'яким і згладженим. Насамперед за рахунок теплих відтінків, текстилю в інтер'єрі та натуральних текстур.

  • Ретро та vintage

Ностальгія за колишніми часами не заперечує прогресу та нових технологій, тому в 2023 року вони можуть гармонійно співіснувати в одному інтер'єрі. Урожайна деталь може стати яскравим акцентом мінімалістичного інтер'єру.

5. Освітлення та аксесуари

Правильне освітлення має важливе значення для демонстрації текстури та дизайну текстильної штукатурки Bioplast. Подумайте про додавання акцентного освітлення або декоративних світильників, щоб підкреслити цю функцію. Доповніть дизайн меблями та декором, що відповідають стилю та естетики.

Текстильна штукатурка Bioplast може створити приголомшливий візуальний ефект і зробити внесок у екологічний дизайн вашого готелю. Це додає рівень розкоші та унікальності, які можуть виділити ваш готель, забезпечуючи фактор «вау», який вразить ваших відвідувачів з моменту, коли вони зайдуть.